Ekip

TASARIM EKİBİMİZ

kunter

Kunter Şekercioğlu

Endüstri Ürünleri Tasarımcısı

Kunter Şekercioğlu

Endüstri Ürünleri Tasarımcısı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nden 1996 yılında mezun oldu. ETMK ve BARBAR Tasarım İnisiyatifi üyesidir. 2005-2014 yılları arasında Anadolu Üniversitesi, Endüstriyel Tasarım Bölümü’nde Ürün Tasarımı dersine misafir öğretim üyesi olarak destek veren tasarımcı, 2014 yılından beri Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde bu görevi sürdürüyor.

Form ile fonksiyonelliğin ayrılmazlığına inancımın yanında alışkanlıkları, zanaatı, tarihsel süreçleri ve gündelik yaşamı tasarımlarım için besleyici unsurlar olarak görüyorum. İyi tasarımın ayırt edici, yenilikçi, eğlenceli, kullanışlı ve ekonomik olarak ulaşılabilir olması gerektiğine inanıyorum. İlk eskizden ürünün pazara çıkışına kadar, tasarımın soyut ve somut tüm süreçlerinde aktif olmayı tercih ediyorum.

taner

Taner Şekercioğlu

Mimar

Taner Şekercioğlu

Mimar

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mimarlık Bölümü’nden 1990 yılında mezun olduktan sonra Bilkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar Enstitüsü’nde Grafik Tasarım ve Mimari Fotoğraf konulu lisansüstü çalışmasını tamamladı. 1998-2001 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Mimarlık bölümünde misafir öğretim üyesi olarak destek verdi. BARBAR Tasarım İnisiyatifi üyesidir.

İyi çalışan çözümleri, bütçeye ve takvime uygun şekilde hayal edilen tasarımla birleştirebilmeyi işimin asıl başarı kriteri olarak görüyorum.

ozum

Özüm Özkan

Endüstri Ürünleri Tasarımcısı

Özüm Özkan

Endüstri Ürünleri Tasarımcısı

2005 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nden mezun oldu. 2005 yılından bu yana Kilit Taşı Tasarım ekibinde Endüstri Ürünleri Tasarımcısı olarak görev alıyor. Firma bünyesinde gerçekleşen ürün tasarımı projelerinde araştırma, tasarım, sunuş ve üretim süreçlerinin takibinde rol alıyor.

Çalışmaya başladığım dönemden bugüne ürün çeşitliliğinin artması en başta duydugum heyecanın devamlılığını sağlıyor. Bu çeşitlilik konsept aşamasından üretime geçişe kadar her bir ürünün ve sektörün kendine özgü dinamiklerini karşımıza çıkarıyor.